Een onhandelbare nacht

Opboksen tegen gedachten en gevoelens.

Geschreven vanuit gedachten en gevoelens:

Een onhandelbare nacht gehad. Opboksen tegen gedachten en gevoelens. Mezelf er tegen verzetten maar toch verliezen. Bezwijken onder druk en negatieve vertedering. Mezelf realiseren dat ik bekaf ben. Maar zoals men zegt: doe je geen oog dicht dan heb je geen slaap en veel zicht. Mezelf afbreken of beter gezegd emotioneel afmaken. Het niet instaat zijn om het uit te brengen. Maar het wel proberen vatten. Ik voel me verdoofd. Ik voel me troosteloos. Meestal wanneer ik begin te doezelen beginnen mijn hersenen informatie te verwerken. Om deze reden raak ik niet inslaap en blijf ik bezig met de gedachten en gevoelens die in mijn hoofd rondtoeren. Hopelijk vandaag een goede start ondanks de korte nachtrust.

 

Join us in celebrating the spirit of independence!.png

 

Safe Myself

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s