Een weerloos gevoel

Verdoofd en afhankelijk

Geschreven vanuit angst:

Al enkele dagen bevind ik me alleen in bed verdoofd onder de medicatie. De muren komen op me af. Ik krijg de impressie dat mijn leefruimte kleiner en kleiner wordt. Mijn verlangen naar bezoek wordt ontzettend groot. Ik bevond mezelf deze middag op de gang. Verdoofd te wachten omdat mijn vader op visite kwam. Ten slotte kon ik zo even mijn gedachten verzetten en mezelf verwijderen uit mijn toestand. Ik zie mijn vader de gang opkomen. Onaangekondigd verteld een ervaren psychologe dat het niet gepast was bezoek te krijgen in mijn situatie. Ik word als een klein kind aan de arm weggetrokken naar mijn kamer. De verpleegkundige legde mij op bed en dekte mij toe. Het werd me overduidelijk dat de controle over mijn mogelijkheden afgenomen werd. Ik voel me weerloos. Mijn hart breekt. bij het nalezen van deze tekst rollen de tranen over mijn wangen. Ik heb me nog nooit zo afhankelijk gevoeld.

 

Geen controle-2

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

2 gedachten over “Een weerloos gevoel”

  1. Hallo Lars, zo herkenbaar ook ik ben 7 weken op de Paaz in Borgerhout opgenomen geweest in 2014. Wat is hier lees is net een copy van mijn eigen film. Kippenvel en flashbacks. Nog steeds ups en downs maar ik heb daar geleerd er mee om te gaan en dat lukt me aardig. Geef niet op hoe zwaar het ook is het is de moeite waard om voor jezelf te vechten. Respect!!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s