Even optimistisch

Het ontdekken van ontspanning

Geschreven vanuit een optimistisch beeld:

Overheerlijk wanneer warme druppels mijn ontbloot lichaam treffen. Het water dat naar beneden vloeit. Het geeft mezelf een positief gemoed. Het pessimisme dat zich in mijn lichaam acht wordt weggespoeld door zuiver water en omgezet in positieve energie. Het geeft me vaart om weer even vreugdevol te zijn. Het zijn de kleine zaken die in een depressie een intens verschil kunnen maken. Al is het maar een klein moment ik kan er genot en vreugde uithalen. Ik ben opgelucht dat ik eens iets optimistisch heb kunnen neerpennen. Hier sluit ik ook mee af.

 

 

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s