Fictie en realiteit

Het wegzakken

Geschreven onder verdoving:

Al dagen bevind mijn verlamd lichaam onder invloed van medicatie zich in bed. Ik vertoef mezelf in een oneindige ruimte waar het moeilijk is om een onderscheid te maken tussen fictie en realiteit. Mijn lichaamskracht is zo goed als op. Om deze reden verloopt schrijven of om het even welke activiteit moeizaam. Ondanks ik aanzienlijk veel slaap blijft mijn hoofd voortdurend functioneren over gedachtes en gevoelens. Ik ben het beu. Het voelt aan dat mijn lichaam afscheid aan het nemen is. Ongewenst maar toch aanwezig. Mijn ogen zijn onbewust aan het sluiten. Hopelijk blijft dit gemoed niet aanslepen.

fictie

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s