Goedemorgen

Ik voel me goed

Geschreven met een goed gevoel:

Het voelt aan als een goede ochtend. Met mijn ogen half open wordt al bepaald of ik mezelf goed voel of niet. Laten we een poging wagen om met het goede been uit bed te stappen. Ik voel me goed. De medicatie die de voorbije dagen gewijzigd is hebben een positief effect op mijn gemoed. Ik begeef me naar de kant van het raam daar waar derolluiken zich bevinden. Terwijl ik het luik naar boven breng komen de eerste zonnestralen mijn onverlichte kamer binnen. De zon straalt op mijn huid. Heerlijk. Mijn lichaam geeft aan dat het de dag positief wilt inzetten. Om frisĀ en fruitig de dag in te zetten ga ik mezelf trakteren op een heerlijk warme douche. Die me helpt ontspannen. De ochtend is prima ingezet. Maar de dag kan nog steeds een andere wending aannemen. Maar op dit ogenblik houd ik de positiviteit vast en ga ik ervoor.

 

 

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s