Het leven vieren

Mee deelnemen aan het leven

Geschreven vanuit een vlotte babbel:

Ik wil het leven vieren inplaats van het aan de zijlijn aanschouwen. Verteld een jongen man die al zittend tegen de branddeur van de hal aanleunt. Ik plaats mezelf naast hem. Niet te intiem. Maar dicht genoeg om te ouwehoeren. Terwijl ik mezelf naast hem plaats merk ik op dat we het zelfde postuur hebben. Ik kan niet babbelen vertelde hij mij. Daar had ik begrip voor. Hij voelde zich angstig en overprikkeld. Net zoals ik. Verward zei hij. Hij voelde zich verward door alle drukte in zijn hoofd. Iets wat ik persoonlijk ook kon beamen. Weinig woorden waren nodig om een bescheiden gesprek te starten. Maar dat blokte hij snel af. Ondanks de korte conversatie zette hij mij aan het peinzen met wat hij laats zei. Ik wil geleidelijk aan ook weer van het leven genieten.

Tijd om een eigen leven te leiden kopie

Zonder dat ik afhankelijk ben van medicatie en therapie. Maar ik moet nog een immens grote weg afleggen. Maar ik ben bereid om dit pad af te lopen. de eindmeet is nog niet inzicht maar ik wil echt beter worden en terug  mee het leven vieren en genieten van de kleine mooie dingen in het leven. Ik sluit deze tekst met een positief gevoel af.

 

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s