Bang

Geconfronteerd worden

Geschreven vanuit angst:

Deze middag waande ik mezelf in een verkoelde ruimte met helder witte wanden. In het midden van de plek bevonden zich vier fel rode zitplaatsen. Ik nam plaats op een van de stoelen naast een glanzend venster. Zicht op iets divers. Over mij bevonden zich twee ervaren psychologen. Het was vervelend om het moment af te tasten. Ik voelde me oncomfortabel deels omdat ik compleet onder de medicatie zat en werd benaderd door twee personen. Ik voelde me bedreigd. Onverwachts begint een van de personen te communiceren. In teamverband is besproken dat ze mijn behandelmethode willen aanpassen. Vooreerst willen ze mijn voorgeschreven medicijnen aanpassen. Vermits ik nu alleen fysiek uitgeput ben. Vandaar willen ze medicatie voorschrijven om mij psychisch rustiger te maken aangezien mijn hoofd nog steeds op losbarsten staat. Om deze reden willen ze mij ook individuele therapie aanbieden. Zodat ik geen kracht moet incasseren van andere patiënten. Ik sta open voor de ombuiging. Toch moet het vertrouwen nog komen. Ik ben bang.

 

Ontwerp zonder titel
Collage: Ik plaatste mezelf op de rode stoel. Naast een glanzend venster. De ruimte was wit en fris. Tegenover mij zaten twee ervaren psychologen. Ogen stonden gericht op mij. 

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s