Op hol geslagen

Frustraties en meer

Geschreven vanuit frustratie:

Ik hoop dat deze bewoordingen geen verwarring gaan brengen. Ik ervaar een bijzondere dag vandaag. Voor de eerste maal in een lange periode staat mijn geestelijke arbeid eens stil. Nu is de focus meer gelegd op de fysieke inspanning. Er zit een soort van flow in mezelf. Ik ben al de hele dag aan het rondsjouwen van de ene ruimte naar de andere. Ijsberen zonder doel. Al vijfmaal een andere outfit aangetrokken zonder aanleiding. Op dit ogenblik heb ik al in drie posities aan dit schrift gewerkt. Het lijkt wel alsof ik aan de dope zit. Ik heb momenteel zin om een berg te gaan beklimmen. Eentje zo groot als mijn frustraties. Waar de top nog niet inzicht is. Actief zijn zonder reden. Ik word me net bewust dat ik wellicht nog steeds de beheersing kwijt ben. Alleen ervaar ik deze nu anders. Het is van het ene uiterste in het andere. Ik ben wel opgelucht dat ik eens niet vreesachtig moet zijn om na te denken. De verandering in mijn medicatie voel ik erg sterk. Ik voel me beter als dagen voorheen. Ik vrees nog steeds omdat ik nog afhankelijk ben van medicatie. Maar het is een kleine stap in de goede richting.

 

 

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s