Verleiding naar rust

Zelfmoord en zijn gedachte

Geschreven met onrust:

De neiging om zelfmoord te plegen is behoorlijk aanwezig. Vroeger was sterven voor mezelf een grote angst. Nu is het meer een verlangen. Smachten naar rust en stilte in mijn hoofd. Een ruimte waar ik niet meer moet streven naar perfectie en moet volstaan tegenover druk van anderen. Men zegt vaak dat ik op het juiste pad moet terecht komen. Maar mijn pad loopt af. Ik ben het zoeken naar mijn levensweg moe. Eenieder zegt vaak je bent nog zo jong. En ja dat klopt. daar ga ik niet over discussiëren. Maar je kan even goed mentaal op zijn als je jong bent. rust en stilte

Als je niet kan ventileren is het moeilijk om optimisme aan te houden. Naar mijn mening is jong zijn positief. maar we mogen niet vergeleken worden met instrumenten die alles kunnen opnemen in deze maatschappij.  Ik tracht positief te blijven maar dat is niet gemakkelijk. De verleiding naar rust is gewoon erg groot. Ondanks ik veel steun en liefde krijg van familie, vrienden en kennissen kan ik vaak de druk en de stress niet meer aan.

 

Zit u zelf met zelfmoordgedachten klik dan alstublieft op de link hierboven. Mijn teksten zijn diep. Maar ik zit er ook. Net zo diep als jij.

1813

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s