bezorgdheid

Bang zijn zonder medicatie

Geschreven vanuit angst:

Ik weet niet hoe ik op een correcte manier mijn gevoel kan weergeven. Maar ik ga toch een kans wagen. Enkele dagen geleden is mijn medicatie aangepast. Hierdoor voel ik mij geestelijk veel rustiger. Mijn verstand voelt niet meer als een chaos aan. Er is een soort van vrede aanwezig. Desalniettemin is het vreemd dat ik me goed voel door de voorgeschreven medicatie die ik nu inneem. Het komt niet van mezelf. Mijn binnenste wordt gestimuleerd door medicatie. Ik moet ook aangeven wanneer ik mezelf minder goed voel. En dat ervaar ik dan ook echt. Als het medicijn in mijn lichaam is opgewerkt dan heb ik het gevoel dat ik terug in een diepe kuil val. Het zou prettig zijn moest ik mij weer van natuurlijke beter voelen en niet afhankelijk te zijn van enkele medicijnen. Ik heb er begrip voor maar het is moeilijk om te aanvaarden dat ik in een zware depressie zit. Vanaf morgen gaat ook mijn individuele therapie van start. Ik ben een beetje nerveus. Dit omdat ik niet goed weet wat ik ervan moet verwachten. Langs de andere kant ben ik ook tevreden  dat ik niet meer overprikkeld kan geraken door de andere patiënten. Het klinkt misschien ietwat egoïstisch maar als je high sensitief bent is het heel moeilijk om je van iedereen af te schermen. We zien wel wat morgen de dag brengt.

 

 

 

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s