De knoop

Figuurlijke met jezelf in de knoop zitten

Ingewikkeld geschreven:

Figuurlijk met jezelf in de knoop zitten. Niet weten waarheen. Iets willen bereiken maar twijfelen aan jezelf. Het is toch iets wat iedereen meemaakt. Het zou me verbazen dat iedereen meteen weet wat hij of zij wilt doen met het leven dat voor zich ligt. Mijn knoop zit enorm vast. Ik probeer mezelf eruit te wurmen. Het is met vallen en opstaan. Als ik uit de ene knoop ben zit ik alweer vast in de andere. Best lastig. Maar we zijn nu toch bezig dus ik geef niet op.

dazzle

Vandaag heb ik zo een dag dat ik niet weet waarheen. Geen doel. Of proberen doelen op te stellen maar er snel in verveeld raken. Ik heb wel inspiratie om te schrijven maar ik weet niet of het opwindend genoeg is. ervaar ik verveling? Ben ik aan het schrijven omdat ik mezelf verveel of omdat ik geen richting weet om mezelf te ontknopen.

Ik zou graag de blog online zetten. Maar dat is nog te vroeg. We houden het nog bij een dagboek. Als ik uit opname ben dan wil ik anderen helpen. Begunstigen met deze blog. Om te laten ervaren dat je je echt slecht kunt voelen. Dat er zich een donkere plek bevind diep vanbinnen in het lichaam. Dat je echt in de knoop kunt zitten met jezelf. En om je gerust te stellen beste lezer het mag. Het is van belang om je soms lusteloos te voelen. Af en toe geconfronteerd worden met jezelf. Zo die schop krijgen dat je niet had zien aankomen. Even terug met de voeten op de grond gezet worden. We zijn allemaal gelijk.

Het is echt zwaar. Vandaag mag het. Op dit ogenblik mag ik schelden. HET IS FOCKING HARD OM MEZELF IN DEZE KLOTEZOOI TE ZOEKEN. Dat lucht op. ECHT KUT. Je moet het zelf ook eens proberen. Er is net een last van mijn FOCKING ZWARE schouders gevallen. Het lijkt wel een spel. Maar het is GODVERDIKKE een moeilijk spel. Even voor alle duidelijkheid ik zit nu op mijn eentje te lachen voor mijn computer.

Van niets naar iets. Weer een stukje knoop weg zonder dat ik het door had. Weer even kunnen ventileren zonder aanleiding. Het helpt. Hier sluit ik ook af. Ik vind de weg uit mijn knopen wel op mijn tempo.

 

 

 

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s