Mijn bom

Voor alles is een oplossing

Geschreven vanuit een uitbarsting:

De dag voor heden had ik een kortsluiting. Een gebeurtenis in mijn verstand dat geen weg kon vinden. Gisterenavond voor ik ging wegdromen kreeg ik nog inspiratie om te schrijven. Ik opende mijn WordPress maar ik kon mezelf niet meer inloggen. Iets liep fout. Mijn intentie was om vroeg onder de wol te kruipen. Maar als er iets niet lukt kan ik dit niet van me afzetten. Ik heb mijn teleurstelling gisteren opgeschreven. Woord voor woord uit eigen gevoel en emotie.

Ik spreek nu uit pure frustratie. Ik ben boos. Er moet elke keer op een dag iets fout gaan. Ik maak mezelf krankzinnig. Ik krijg het niet uit mijn hoofd. Ik ben nu uit mijn gevoel aan het praten. Ik ben echt heel GEFRUSTREERD. Ik ben een tikkende tijdbom. Ik zou liever rustig blijven maar dat gaat niet. Ik moet dat probleem uit de wereld zien te┬ákrijgen…

IK BEN ZO BOOS

Het is pure realiteit. Het is normaal om gefrustreerd te zijn. Iedereen is wel eens ontgoocheld te zijn. Maar in mijn geval wordt er een lont aangestoken. En wanneer die de bom bereikt. Dan explodeert de boel. Naar het schijnt zwenken mijn ogen dan weg. Ik word verbaal agressief. Ik doe mezelf ook pijn. Ik schaam mezelf ervoor maar ik ben eerlijk. Ik klop dan gewoonlijk met de volle vuist op mijn hoofd. Ook op tafel. Dit gebeurd ook in situaties waar anderen bij zijn. Dan wordt ik agressief en dat is het tegengestelde van wie ik ben. Of beter gezegd van wie ik wil zijn.

Ik heb mezelf nog gedeisd kunnen houden. Wel heb ik medicatie gevraagd. Ik kon de slaap niet vatten. Ik was zo teleurgesteld. Ik had er een positieve dag opzitten en dan dit. Ik had het gevoel dat ik dat niet verdiende. Mijn ventilatie klep waar ik veel aan heb werkte niet. Ondanks ik met pen en papier kan schrijven. Ik was bang. Bezorgd dat er iets met mijn blog gebeurd was.

Vandaag heb ik samen met mijn vriendin een manier gevonden om het op te lossen. Dus al de negatieve energie die ik gisteren heb veroorzaakt was voor niets.

Voor elk probleem is er een oplossing. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Ik zet stappen. Maar ik moet niet gaan lopen. Ik heb gisteren even een stap terug gezet. Ik ben er niet fier op maar dat is het leven. Mijn leefstijl die ik hier probeer te transformeren. Maar het heeft tijd nodig. Veel tijd en geduld.

 

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s