Donder

En mijn gevoel

Geschreven met hulp van moeder natuur:

De donder buiten omschreef mijn gevoel. opstapeling van emoties. gedachten en gevoelens die met elkaar botsen. Even een uitbarsting. Maar in mijn geval geen zichtbare. Eentje diep vanbinnen. Ik zou het wel naar buiten kunnen brengen maar dan kwets ik anderen en mezelf. Iets waar ik probeer aan te werken. Ik zoek contact met ervaren psychologen om het in woorden uit te leggen inplaats van explosie.

Het is een kleine blog maar een met veel gevoel. Iets dat ik nog even kwijt moest.

Zoals men zegt: wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd!

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

2 gedachten over “Donder”

  1. Lieve Lars, eerst en vooral bedankt voor jou openhartig verhaal en het delen van jou gevoelens dat bewijst dat je kracht hebt en een mooi mens bent maar de verbinding met jezelf verbroken hebt, je bent op zoek naar jezelf en dat is de eerste belangrijke stap alleen weet je niet goed waar te zoeken. Ik zou heel graag iets voor jou willen kunnen betekenen mocht je interesse hebben. Mijn naam is Meri en ben massagethetapeute van LEMANI Relaxatie & Healing massages en werk op alle thema’s waar jij echter mee worstelt. (angst/schuld/schaamte/verdriet/leugens/ illusies/loslaten…) Mijn massages zijn therapeutisch en de essentie is om het beste van jou naar buiten te laten komen door inzichten en bewustwording op een liefdevolle manier, de massage volgt na een diepgaand gesprek en zorgt voor de verbinding samen met de natuurlijke en heerlijke LUMAIA massageolieën die door mijn zus zelf geblend worden. Deze blends bieden ondersteuning op ons energiesysteem/chakrasysteem en werken op de levensfases waardoor je kracht krijgt op het beschadigde stuk in jezelf en waardoor het terug mogelijk wordt om volop je eigen authenticiteit naar buiten te laten komen en terug verbinding kunt maken met jou eigenheid.. Het is terug thuiskomen!
    En dat brengt ruimte, licht en vooral innerlijke rust in je leven. Daarom zou ik je graag willen uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek, wie weet kan ik wat licht en liefde op jou weg werpen zodat de weg naar je hart terug oplicht en je verder kan begeleiden op jou levenspad 💚 Mijn praktijk is gelegen op de Berchemlei te Borgerhout. Warme groetjes en misschien tot binnenkort! Liefs Meri

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s