Goed gevoel

Starten in een nieuwe structuur

Geschreven vanuit positieve energie:

Tien voor zes. Mijn ogen gaan open. Nog een uur voor mijn wekker afgaat. De zon straalt al een beetje door mijn raam. Vandaag is een nieuwe dag. Ik voel me goed. Sinds vandaag start ik een nieuwe structuur. Een nieuwe gezelschap waar ik therapie met start. Geen individuele therapie meer. Ik ben er klaar voor. Ondanks ik toch wel wat zenuwen heb om in een nieuwe groep te beginnen. Maar gezonde zenuwen.

Ik houd wel in mijn achterhoofd dat ik vandaag opnieuw nieuwe prikkels ga ervaren. Gevoelens en gedachten van andere mensen. Dus als ik mijzelf niet goed voel zonder ik mezelf af. Om eigen goede redenen. Iets wat ik de voorbije maanden hier geleerd heb. Soms kan je jezelf beter uit een situatie afzonderen zodat je geen onnodige krachten hoeft te gebruiken. Het is geen egoïsme het is denken aan jezelf.

Ik heb mijn benen al ingesmeerd want we starten om tien voor negen met fitness. Een goede start. Alles uitzweten. Alle negatieve gedachten wegwerken en positieve energie opnemen. Als ik deze tekst lees dan merk ik op dat ik kleine stappen aan het maken ben in dit proces. Ik houd rekening met mezelf. Dat is positief. Een klein succes!

Deze blog gaat een vervolg krijgen. Ik weet niet wat mij te wachten staat. Maar ik kijk er terug naar uit om therapie├źn in kring uit te voeren.

Ik weet hoe ik me voel

 

Een quote om de dag te starten:

Jezelf zijn is durven zeggen

Wat je denkt

Wat je voelt

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s