Spanning

Het ervaren van een mengelmoes

Geschreven vanuit een enorme frustratie: 

Om te beginnen ik voel me focking kut. Het mag in het vetgedrukt staan. Mijn excuses voor mijn taal gebruik. Maar het is zoals het is. Mijn nekspieren staan gespannen. Ik ben overprikkeld. Schrijven is een noodzaak.

Er bevind zich een gigantische berg voor mij. Eerst kon ik de top zien. Nu is hij omringt  door mist. Zo ervaar ik het in mijn hoofd. Vandaag vind ik geen blijf met mezelf. Ik wil alles en niets. Om de vier uur krijg ik medicatie. Een middel waar ik mij ontzettend high van voel. Een gelukzaligheid. Een zuiver systeem in mijn geest. Ik heb zopas mijn medicatie genomen. Dus beste lezer het zal jullie misschien opvallen dat ik mijn woorden anders ga omschrijven in tekst. Niet zoals hierboven.

Ik probeer al heel de dag het ziekenhuis te ontwijken. De plaats waar ik mij normaal veilig en comfortabel voel. De muren komen weer op mij af. Ik ben bang. Nu nog steeds. Ik voel me onbegrepen. Ik ben deze morgen naar mijn grootouders gevlucht. Daar begrip proberen te zoeken. Alles voelt beter dan Erasmus en alles wat met therapie te maken heeft. Het heeft mij een ander gevoel gegeven. Niet tot rust maar wel begrepen.

In de namiddag heb ik mijn vriendin gezien. Onder een grote high ben ik haar auto ingestapt. Ik was in de zevende hemel. Ik voelde me geweldig. Net zoals nu. Het medicijn begint in werking te treden. Ik vertelde haar: het eerste beste terras! Nu ik me goed voel moeten we daar dubbel en dik van profiteren. En het was de moeite. Ze had een gift mee.  Het ontroerde mij. Het gaf een warm gevoel

Nu voel ik me zalig. Dat mag ook in het vetgedrukt staan. Het is waanzin hoe mijn gevoel kan veranderen op enkele minuten. Kon ik mezelf maar ook zo een natuurlijke drug kweken.

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s