Donker

MIJN GEVOEL

Geschreven met een donker gevoel:

Donkere nachten. Donkere gedachten. Schrijven verloopt vloeiend. Ik kan neerpennen wat ik voel. Het helpt. Het neemt een beetje pijn weg. Ik voel me niet goed. Dat zeg ik al heel de avond. Fysiek voel ik me prima. Mentaal voel ik me op. Ik ben figuurlijk dood vanbinnen. Het klinkt heftig. Maar ervaar het ook zo. De gedachten en gevoelens moeten weg. Het doet ontzettend veel pijn. Ik heb hier hulp. Maar ik voel me zo alleen.

Het is iets na twaalf starend naar de duisternis. Ik luister muziek. Probeer mijn focus te verleggen. Het lukt niet. Schrijven is het gene dat mij in leven houd op de moment. Ik voel me zo slecht. Ik zie scheel van de medicatie. Maar mijn gedachten zijn sterker. Slaap vinden is onmogelijk.

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s