Geen optie

ZELFMOORD geen oplossing

Geschreven vanuit pijn en verdriet:

Zelfmoord is weer voelbaar. Men zegt vaak je kan diep gaan. Maar je kan het pas voelen als je daar echt bent. Helemaal alleen. Geen woord dat kan omschrijven hoe ik mij voel. Ik heb eerder al geschreven dat zelfmoord geen optie is. En dat klopt. Maar het zou zo gemakkelijk zijn om even geen gedachten te hebben die je letterlijk zot maken. Ik ben moe maar ik kan niet slapen. Ik zit veel te denken. Mijn gedachten zijn op de vrije loop. Hopelijk kom voel ik mij snel weer wat beter. Ik ben verdrietig. Ontroostbaar.

Mensen die zelfmoordgedachten hebben hieronder vind u een link met de zelfmoordlijn. Praten helpt. Hoe moeilijk je situatie ook lijkt.

1813

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s