Vluchten

van mezelf

Vluchtig geschreven:

Elke prikkel is er een teveel. Kan geen geluid meer horen. Geen gevoel meer voelen. Geen gedachten meer lezen. Ik ben leeg. Ik ben gek, gek van mezelf. Ik ben onrustig. Ik heb een angstaanval. Ik wil weg. Hier ver vandaan. Ik wil vluchten. Maar hoe… Ik kan moeilijk mezelf ontvluchten. Ik maak een vlucht. Ik maak stappen. Maar mijn weg is lang. Ik wil opgeven maar tegelijkertijd doorzetten. Ik moet slapen. Ik moet rusten. Alleen zo kan ik even afscheid nemen van mezelf en beter worden.

 

VLUCHTEN.png

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s