Blijven doorzetten

Met pit geschreven:

Vandaag vertelde iemand mij: ik ga liever dood dan te stoppen. Het was een zeer dubbelzinnige opmerking. Maar wel een met pit. Ik wil ook niet stoppen. Ik wil doorgaan. Met alle kracht die ik kan vinden. Het is avond en het schrijven verloopt vlot. Mijn lichaam komt tot rust en mijn hoofd begint te malen. Ik denk aan morgen. Dan vind een gesprek plaats met mijn ouders. Het gesprek wordt onder toezicht begeleid door een psychologe. Ik ben zenuwachtig en weet met mezelf geen blijf. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat het geen proces wordt maar een gecontroleerde babbel. Ik ben bang. En als ik bang ben dan wordt ik overspoeld door emoties. Hopelijk vind ik slaap.

LIEVER DOOD DAN STOPPEN.png

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s