Een georganiseerd gesprek

Geschreven uit angst en vreugde:

Opgestaan met angst. Feitelijk niets geslapen. Angst voor een gesprek met mijn eigen ouders. Hoe erg klinkt dat. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat het voor alle partijen niet te confronterend wordt. Wat denk ik juist wel de intentie is van het gesprek. Ik heb er om eerlijk te zijn geen flauw benul van wat ik mij juist moet voorstellen.

Ik ben bang om met mijn emoties en woorden mijn ouders te kwetsen. Uiteindelijk is het hun creatie dat daar ik zak en as bijzit. Ik voel me na twee maand nog steeds zeer ongelukkig. Ik ben echt bang. Je mag het gerust weten. Ik kan me stoer voordoen en een masker opzetten maar ik ben bang. En dat is juist iets dat ik wil mijden. Mijn masker. Ze moeten geconfronteerd worden met de echte Lars. De persoon waarmee het al jaren niet goed gaat.

Sinds gisteren heb ik bekend gemaakt dat ik een blog heb. Bijna niemand heeft hem al gezien. Maar er zijn toch al een groot aantal mensen op de hoogte. Ik heb al lieve berichten en steunbetuigingen gekregen. WAUW. Dat geeft mij zo een warm gevoel. Ik hoop echt dat mensen deze blog gaan kunnen lezen met een open blik naar mijn gevoel en de psychiatrie.

OP GESPREK kopie

Dus het is vandaag een combinatie van angst en vreugde. Liefde krijgen van anderen helpt echt. In een depressie duwen we de mensen weg die we ontzettend graag zien maar eigenlijk willen we wel liefde ontvangen. We zijn alleen bang om anderen te kwetsen. Om de gruwelijke waarheid aan het licht te brengen. Dat je ongelukkig bent. Dat je liever dood dan levend bent.

In mijn volgende blog zal ik jullie op de hoogte kunnen houden. Hoe het gesprek verlopen is en wat ik heb gevoeld.

 

 

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s