tranen als watervallen

Hartzeer

Geschreven met pijn in het hart:

Ik steek mijn hart en ziel in deze blog. Iets wat klein begon. Betekend nu enorm veel voor mij. Het weinige waar ik nog controle over heb. Iets waar ik anderen mee kan helpen. Het doen inzien dat ze er niet alleen voor staan. Dat er iemand is die durft schrijven wat een depressie inhoud. De intense hartzeer. de ellende die ik hier ervaar.

Ik heb pijn. Ik heb heel veel verdriet. Tranen rollen over mijn wangen. Mijn hart is gebroken. Ik probeer de stukjes bij elkaar te zoeken. Maar het is onmogelijk. Ik vind ze niet. Nog niet. Ik ben bereid om mij volledig te geven. ik schrijf uit schaamte voor mezelf. Mijn gevoel word met de dag slechter en slechter. Ik voel achteruit gaan inplaats van vooruit.

Mijn masker was doorheen de jaren sterk. Ik kropte alles op. Tot er niets meer bij kon. Van dat voorkomen is nu niets meer van over. Ik ben een wrak. Ik bevind mezelf in een doolhof. Ik zou zo graag even naar boven kijken en zien waar hij eindigt. Maar dat gaat helaas niet. Mijn brein maakt het moeilijk. Ik moet zelf de uitweg vinden. Maar ik ben bang. De angst om nergens te geraken. Ondanks alle liefde en steun voel ik me ontzettend alleen.

Ik probeer al dagen mijn verdriet op te houden. Maar het lukt niet meer. tranen worden  gigantische watervallen. het stroomt en het blijft stromen. Net zoals mijn gedachten en gevoelens. Geen aan of uit knop. Non-stop oordelen over mezelf. Me afvragen hoe het zo ver is kunnen komen met mezelf. Ik ben op. Ik ben moe. Ik heb nieuwe kracht nodig.

Ik probeer kracht te vinden in tekst. Het is een dwang om deze site met jullie te delen. En mensen de bereiken met dezelfde gevoelens. Je kan geen leeftijd plakken op psychische problemen. Iedereen heeft recht op hulp en aanvaarding.

Ik heb hulp maar het heeft in mijn opinie geen baat. Of ik kan het gewoonweg nog niet zien.

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s