Inhoudsloos

HELP

geschreven al vragend om hulp: 

Ik zou graag willen schrijven. Mijn gevoelens ventileren. Maar om eerlijk te zijn ik ben inhoudsloos. Geen woord dat mijn gevoel kan omschrijven.  Tranen blijven vloeien. Geen geluid dat ik kan maken.

Zonet bevond ik mezelf op de grond in de badkamer. Ik wil het uitroepen. Schreeuwen dat het niet lukt. Dat alles wat ik had voorbij is. Het gene waar ik naar verlangde geen verlangen meer is. Het doelloos staren naar het plafond zonder vooruitzichten.

Ik ben zo moe van het huilen. Ik slaap niet. Ik manoeuvreer mij in alle mogelijke posities om rust te vinden. Mijn lichaam smeekt om rust en stilte. Ik maak mijn hoofd letterlijk zot. Mijn krachten zijn op. Mijn levenslust is uitzichtloos. Ik maak me zorgen.

April is Alcohol Awareness Month..png

Er is hulp onderweg. Iemand die mij als kind ook heeft geholpen met het omgaan van hoogsensitiviteit. het leren verwerken van prikkels. Iemand die ik vertrouw. Iemand die zich onbewust verwelkomt in mijn comfort zone. Iemand die luistert. Die een zinvol gesprek aangaat zonder vooroordelen te hebben over de andere.

 

 

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s