(op)gave

Gaan voor succes

Geschreven vanuit nieuwe kracht: 

Ik heb beslissingen genomen voor mezelf. Voor de eerste keer heb ik een geluisterd naar mijn lichaam. En zoals men zegt: kiezen is verliezen. Ik leg nu de volle focus op mijn genezingsproces. Ook al heb ik  veel verdriet heb ik toch een snuifje positiviteit kunnen vinden in mijn diep dal.

Het gesprek met de persoon waar ik het in mijn vorige blog over had deed deugd. Er viel een last van mijn schouders. Hij gaat mij de komende weken buiten de therapieën steunen. Mijn hoogsensitiviteit assisteren om zo nog beter om te kunnen gaan met mijn (op)gave. Hij was vandaag de persoon die mij een optimistisch beeld heeft kunnen geven doorheen mijn donkere bril.

Na het gesprek hoorde ik de vogels weer zingen en de zon op mijn huid stralen. Ik kon weer diep en zuiver ademhalen en genieten van het moment.

Zo een persoon heb ik nodig om uit dit diep dal te komen. Om Lars terug onder die dikke laag stof  te vinden. We gaan terug voor positiviteit. En ik ga mezelf 100% geven om beter te helen. Om uit die zware depressie te komen.

Ik wil op een dag aan anderen meedelen dat het mogelijk is om een ladder te vinden in een diep dal. Al maak je hem met de weinige dingen die je bezit. Om zo toch de weg naar boven terug te vinden. De weg naar succes, vrijheid en vreugde. Iets waar ik nu nog naar streef.

 

de opgave creëren tot een gave

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s