Ik ben ook maar een mens

Ik wil eerlijk zijn

Geschreven uit verbazing:

Ik ben overdonderd door de de reacties. Om eerlijk te zijn ben ik hierdoor ook wat overprikkeld. Ik wil niet gaan zweven. Ik wil nog steeds met mijn beide voeten op de grond blijven staan. Ik zit nog steeds diep met mezelf in de knoop.

Ook zou ik graag nog iets van mijn hart luchten. Ik krijg ontzettend veel lieve steunbetuigingen  en liefde maar dat neemt niet weg dat ik anderen voor en tijdens mijn opname zwaar gekwetst heb. Ik ben een jongen die niet weet waar hij staat en wat hij wilt. Wat ik wel weet is dat deze blog bedoeld is om mensen te helpen. Niet om mezelf in tekst goed te praten voor mijn fouten.

Ik heb door de jaren heen veel dingen stuk gemaakt en mensen verdriet aangedaan. Mensen geraakt en gekraakt. Daarvoor zit ik voor een groot deel in opname en wil dat aan mezelf veranderen.

Toen ik mijn teksten voor mezelf maakte heb ik er nooit bij stilgestaan dat anderen ook veel leed hebben gehad door mijn pijn. En deze verwoordingen anders oppakken dan buitenstaanders. Dit omdat ze het van dichtbij hebben meegemaakt. Ik heb staan brullen en tieren tegenover mensen die alleen het beste met mij voor hadden. Het doet me oprecht veel pijn en verdriet. En dat kan ik niet goedpraten.

Ik probeer nu aan mezelf te werken. En een beter mens van mezelf te maken. Proberen uit die diepe depressie te komen. Maar het neemt niet weg dat ik mensen ontzettend veel pijn en verdriet heb aangedaan. En mij hier ontzettend voor schaam.

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

E√©n gedachte over “Ik ben ook maar een mens”

  1. Je bent en blijft een goed mens dat is je persoonlijkheid dat veranderd niet. Het gedrag het brullen en tieren dat is niet goed en komt voor uit depressie en je slecht voelen.
    Wie je bent en gedrag is niet hetzelfde.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s