Perfectionisme

Perfectie bestaat niet

Niet perfect geschreven: 

Ik ben een enorme perfectionist. Ik streef naar perfectie tot in alle details. Samen met mijn faalangst is dat geen goede combinatie. Niet durven starten aan iets om dan de angst te hebben om te falen. Het is een opgave om dan perfect te willen zijn.

PERFECTIE BESTAAT NIET.

MAAR IK STREEF ER WEL NAAR

Om deze reden zou ik graag iets met jullie willen delen. Mijn blog is alles behalve dan perfect. Er staan schrijffouten in en leestekens die er zouden moeten staan zijn er niet. Het plan was om heel mijn blog te laten verbeteren door iemand professioneel. Zodat alle puntjes op I stonden. Dat zou ik gedaan hebben voor mijn opname. Maar nu ben ik opzoek naar mezelf en wil bepaalde zaken anders aanpakken. Om zo in de toekomst gemakkelijker met mezelf om te gaan.

Dus ja. Er staan fouten in mijn teksten. Zinsbouw die misschien niet helemaal correct is maar wat maakt het ook uit. Ik nodig jullie uit in mijn verhaal. Het doel is om jullie te helpen. Dat de abnormaalste zaken zeer normaal kunnen zijn.

 

DE POT OP MET PERFECTIE EN ALLES DAARROND!

 

De intentie van deze blog is dat het met liefde gelezen wordt. Af en toe met een traan. En ook met een lach. Dat je herkenning en erkenning eruit kunt halen. En jezelf kunt helpen.

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

5 gedachten over “Perfectionisme”

  1. Prachtig hoe je dit neerschrijft Lars, dit gaat heel veel mensen heel veel steun geven en inderdaad wat maakt het uit of er een komma, een punt of eender wat niet juist staat. Dit komt recht uit je hart. Bedankt dat we dit mogen delen met je. Knap echt knap

    Liked by 1 persoon

  2. Dag Lars, mooie teksten neergeschreven. Ik kon natuurlijk niet weten hoe diep je al die tijd zat en soms zit. Kanaliseren is het codewoord voor HSP. Wat veel tijd vraagt en al je energie opslorpt. Inderdaad punten en komma’s zijn nu niet van levensbelang…eerst zelf herstellen. Tranen zijn gevloeid bij het lezen van jouw blog, niet zomaar , wel voor de pijn die je hebt, de weg die je nog zal bewandelen …. maar ik blijf in jou geloven. Remember: je was de eerste jobstudent in het wzc die zo fantastisch kon omgaan met “ personen met dementie “ Nen topper dus 👍 als ik iets voor jou kan betekenen, of nood hebt aan bezoek zonder een veroordeling wil ik daar graag tijd voor maken. Just let me now …neem je tijd, luister naar je lichaam en rust is je van harte gegund, véél lieve groeten Ann

    Liked by 1 persoon

  3. Met meerdere deeltje moeilijkheden gehad voor het te lezen! Knap dat je dit kan neerschrijven en je gevoel er in kan leggen! Je eigen gevoel volgen en niets aantrekken wat de rest van je denkt! Je bent de goede weg aan het opgaan! Volhouden!!! #trouwelezer

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s