Een schim

Wie ik was wil ik niet meer zijn

Tranen vloeien als watervallen over mijn aangezicht. Onbewust intens veel verdriet. Fysiek voel ik me een puinhoop. Des ondanks alle pijn blijft mijn hoofd op volle toeren draaien. Veel mensen vragen zich af waarom ik me zo voel. Een veel gestelde vraag: wat voel je dan? Ik zal het eens een poging wagen om mijn lezers het uit te leggen.

Ik ben een schim van wie ik vroeger was. Ik ben niet meer dezelfde persoon die altijd in de belangstelling stond en alsof deed of alles goed met me ging. op een gegeven moment had ik de kracht niet meer om mijn zinnen te zetten op positiviteit. Negativiteit stroomde mijn lijf binnen. Het verdriet dat zich jarenlang had verborgen onder dat masker van mij kwam naar boven. een EXPLOSIE van verdriet en woede. Niemand kon mij nog troosten. Mezelf verwijten dat ik een mislukkeling ben en nergens sta in het leven. Altijd je uiterste best doen voor anderen maar jezelf wegcijferen. Naar de achtergrond brengen. geen nee durven zeggen. Enkel knikken en toegeven.

Ik zet nu stappen om mijn gevoel weer naar positiviteit te brengen. Maar het is en blijft makkelijker gezegd dan gedaan.

Waar een wil is, is een weg.

De wil is er.

Nu de weg nog vinden.

 

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

2 gedachten over “Een schim”

  1. Hey Lars, recente onderzoeken en eigen ervaring bewijzen het positieve blijvende effect van psylocibine bij hardnekkige angststoornissen en depressies. Ik raad je sterk aan daae wat over op te zoeken. Depressie heeft vaak een heel fysieke oorzaak in je hersenstructuur, deze behandeling is de enige die ik ken die daar iets aan verandert. Stuur maar n mailtje als je meer info wil.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s