Een wrak

met geluk opzak

Geschreven uit gevoel:

Er constateert zich een waanzinnige glorie af in mijn hoofd. Mijn brein geeft gigantische endorfines vrij. er speelt zich al een gedurende tijd een melodietje af in mijn hoofd. Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Mijn hoofd heeft grenzeloos veel pret.

Mijn lichaam daarentegen is moe, zwaar en volledig wezenloos. In mijn vorige blog had ik het over blijven zwemmen. Ik denk dat mijn lichaam het even begeven heeft. Een krachteloos object op de bodem. Een wrak dat diep in de zee nog ontdekt moet worden. Eentje rijk aan pret en optimisme. In mijn hoofd zou ik graag de zee induiken en op ontdekking gaan. Tussen de vissen en het zeewier. In realiteit geraak ik nog niet uit mijn bed. Mijn benen voelen aan als 100 kilo. Een weerbots van de voorbije dagen denk ik dan.

In een depressie kan je stemming zo snel wisselen van blij naar droevig. Je de ene moment zeer optimistisch voelen en de andere moment ontzettend pessimistisch. Ik ben het ondertussen al gewoon. En ik weet ook dat ik een balans moet proberen te zoeken. Al vind ik die momenteel niet goed. Ik heb precies het gevoel dat ik heel high ben van de medicatie. Ik zou bijvoorbeeld: 1 2 3 4 5 in deze blog willen zetten zonder reden. Wat ik ook net deed. Het voelt zo ontzettend vreemd dat je bewust bent van het gevoel maar je lichaam eerder reageert. 6 7 8 9 10 wie niet weg is die is gezien!

Zoals ik had beloofd ben ik eerlijk in mijn blogs en schrijf ik alles neer wat ik denk en voel. Voelen doe ik niet veel vandaag. Denken een ietsiepietsie te veel.

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s