Gezeligheid

Dat maak je zelf

geschreven vanuit plezier en vreugde: 

Van Zeeland naar Antwerpen

Van de ene geliefde locatie naar de andere.

Vervolg op Kortgene: 

Mijn verlengd weekend in Kortgene heeft mij blijmoedig gemaakt. Ondanks een paar kleurloze momenten heb ik er met volle teugen van kunnen genieten. Ik zal even de moeilijke momenten toelichten. Ik ben en blijf een patiënt met een psychisch probleem.  en hoe wreed ik ook mijn best doe blijft de depressie erg voelbaar. Ook als je u vermaakt op een moment van genot. Maar ik mag niet klagen. Ik heb op tijd mijn grenzen kunnen aangeven. Deze zijn dan ook op een respectvolle manier begrepen. Op deze manier heb ik mijn weekend Zeeland ook met veel warmte kunnen beëindigen.

 Antwerpen:

Vooraleer ik het goed en wel besefte zat ik in Antwerpen. Mijn liefdevolle stad. Omringd door goedhartig en leuk gezelschap. Omgeven door een persoon die ik bewonder en respecteer. Iemand die kan luisteren. En alsook de kracht heeft om op een respectvolle manier haar mening en manier van denken te expliceren. Ze heeft een mystiek kantje. Dat vind ik leuk.

Ze ging mij het beste ijssalon van Antwerpen laten ontdekken. Ze verzekerde mij dat het pistache ijs daar overheerlijk was.

vintage-metal-sign-ice-cream-vector-eps-grunge-rusty-effects-can-be-easily-removed-cleaner-look-91018917.jpg

Voor we het goed en wel besefte liepen we samen langs de kaaien. Beiden hadden we een hoorntje pistache ijs in onze handen. In de volle zon een crème eten geen gemakkelijke opgave. Een grasplek omgeven door schaduw bracht ons samen in een comfortabele houding. Omgeven door natuur en vrijheid smaakte het nog duizend keer beter. Ik moet toegeven het klopt dat het ijs ontzettend goed smaakt.

ALSOF ER EEN ENGELTJE OVER JE TONG PIEST! Dat is geluk ervaren…

Het is een enorme opgave vandaag om al mijn inzichten neer te schrijven. Ik heb enorm veel prikkels opgenomen en ontvangen dit weekend. Ik wil het zo professioneel en duidelijk laten overkomen in mijn blog. Zodat er geen verwarring ontstaat.

De gesprekken met de persoon die in mijn gezelschap was waren aangenaam. Luchtig. We zaten precies op dezelfde golflengte. We begrepen elkaars woorden en noden goed. Ze gaf mij positieve energie waardoor ik me zelfs in drukke omgevingen goed voelde.

Laten we in deze blog even teleporteren:

Van een ijsje naar een koffie op een bank omgeven rond de stam van een prachtige grote boom. Eentje die veel zuurstof gaf. Het was er bloedheet. Maar ook aangenaam en gezellig. Een perfecte plaats om mijn eerste verlengd weekend af te sluiten. Eerlijk… Ik heb dit weekend weer een beetje geluk kunnen proeven.

Ik start vanaf morgen een nieuwe week. Een met positieve energie en hoop op nog meer beterschap.

 

 

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s