Een nieuw jasje

Creatief = gelukkig zijn

Geschreven vanuit een nieuw perspectief: 

retrospectie .png

De voorbije weken heb ik vooral beschreven hoe ik mij voelde en welke gedachten en gevoelens ik ondervond. Ik vond het een mooie gelegenheid om vanaf nu iets extra in mijn blog toe te voegen. Een terugblik naar mijn depressie en daarvoor. Een moment waar ik me slecht of juist heel goed voelde. Zo krijg ook jij een blik van mij voor mijn opname.

Als je nu retrospectie ziet staan weet je wat de bedoeling is van mijn doel.

TERUGBLIKKEN OP HET VERLEDEN = LEREN UIT MIJN FOUTEN.

 

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s