Repercussie

Angst voor het volgende

Geschreven uit angst:

Mijn hoofd draait op volle toeren. Het is een moeilijke opgave om mijn gedachten en gevoelens een plaats te geven. Ik ben bang. Angstig om een repercussie te krijgen. In mijn woorden een weerbots. Mijn lichaam is opzoek naar geborgenheid, liefde, vriendschap en genegenheid. Ik tracht te genieten van de aandacht die ik krijg maar onbewust reageert mijn lichaam hier anders op. Door de heftige mentale functionering voel ik me fysiek futloos.

LIEFDE EN VRIENDSCHAP OMARMEN. GENIETEN VAN MOMENTEN.

Enkele dagen geleden ben ik een therapie ontvlucht met een angstaanval. Ik heb geprobeerd mezelf rustig neer te plaatsen op de grond en mezelf te concentreren om mijn ademhaling onder controle te krijgen. Ik weet niet waar de angst vandaan kwam maar hij was duidelijk aanwezig. Er moet een reden zijn geweest dat mijn lichaam getroffen is geweest door paniek. Het heeft mij vijf minuten geduurd om terug tot rust te komen. Het is wel gelukt om mijn grens aan te geven en spoedig mezelf te herstellen. Nadien heb ik ook weer deelgenomen aan de therapie.

EEN BREIN VOL CREATIEVE IDEE√čN

De afgelopen twee weken ervaar ik een avontuurlijk binnenpretje. Ik lijk wel terug een kind dat de wereld wilt gaan ontdekken. Misschien iets wat ik in het verleden nog niet had gedaan. Ik heb ontzettend veel inspiratie. Maar het is moeilijk om de brainwave in de juiste context te plaatsen. Ik wil niet in een overdrive gaan. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik ervan geniet om creatief met mezelf bezig te zijn. Niet enkel in woorden maar gewoon de bus opstappen en je verplaatsen naar een plek die je nog niet ontdekt hebt.

Sinds gisteren heb ik ook mijn blog in een nieuw jasje gestoken. Om nog meer inzicht te krijgen in mijn depressie. hopelijk kan ik op deze manier luchtig en rusig ventileren.

STAPPEN WORDEN GEZET. MAAR JE KAN OOK TERUGVALLEN. Dat schrikt mij af.

 

 

 

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s