Geen positiviteit

Alleen maar verdriet

Geschreven uit een lichte dwang:

Vier boten aangemeerd langs de kade met een prachtig perspectief op het water. Ik bevond mij op het dek met een luisterrijk panorama. Op het water bevond zich een platform waarop een muziekband uit het diepste van hun hart zong en iedereen probeerde te ontroeren. Een prachtig gebeurtenis. Het bezorgde mij in ieder geval kippenvel.

39080063_2236496999970715_5034464568772919296_n

Daar zat ik dan samen met mijn depressie op de kant van de steiger. Een sigaar en een bloedmooi uitzicht.  Om eerlijk te zijn ik voelde mezelf nog steeds beroerd. Hoezeer ik mijn best ook probeer te doen het gevoel gaat niet weg. Die innerlijke pijn. Die steek die ik niet kan beschrijven. Ondanks alle positiviteit had ik toch onbewust spanning.

Ik probeer mijn best te doen om geluk te ervaren. Helaas blijf ik ongelukkig. Ik wil anderen laten zien dat het na bijna drie maanden beter met mezelf gaat. Maar de eerlijke waarheid is ik voel me allesbehalve gelukkig en beter. Het gevoel vanbinnen wordt alleen maar erger. Het schrijven verloopt zelfs moeilijk. Ik weet niet meer hoe ik mijn gevoelens en gedachten moet expliceren. Het verdriet dat zich in mij bevind moet losbarsten maar om de een of andere reden lukt dit mij niet.

Ik wil mijn lezers ook niet teleurstellen. Hoe meer ik aan jullie denk hoe meer ik mezelf wegcijfer. Ik ben bang dat dit gemoed eeuwig gaat blijven duren. ondanks dat alles rondom mij positief probeert te zijn blijf ik nog steeds in mijn negatieve spiraal zitten.

op de uitkijk naar beterschap

IK PROBEER. MAAR HET LUKT NIET.

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s