Thuis zijn

op een ander.

Jezelf thuisbrengen in een omgeving waar je op jezelf bent. Het vraagt best wat dapperheid van jezelf. Geen persoon in je uitzicht. Enkel jezelf omgeven tussen een menigte.

Voor mijn een zwarte koffie alstublieft. Wat een fortuin. Op je wenken bediend worden door vriendelijkheid en enthousiasme. Een persoon die sociaal goedgezind is en je gelijk warmhartig verwelkomd. Ik neem de genegenheid bewust op. Deze vitaliteit kan mij vandaag niet meer worden afgenomen.

Probeer genot te aanvaarden.

Als je de tijd en de gelegenheid vind moet je eens proberen je vriendelijkheid door te geven. Door jou glimlach en ervaring van geluk te delen. Een knikje of een vrolijke knipoog. Wat je terugkrijgt is de keuze van de andere. Dat hoeft niet mijn stemming te zijn. Ik voel me goed en geef het met plezier door. Zolang ik mezelf gelukkig plaats en goed voel is dat naar mijn gevoel in de eerste instantie het belangrijkste.

Jezelf scholen door enkel en alleen te genieten van goede koffie en contact op te snuiven vanuit de omgeving.

Het helpt. Deze gelegenheid nemen ze mij niet meer af!

Alleen koffie drinken

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

EĆ©n gedachte over “Thuis zijn”

  1. Leren genieten van de kleine dingen in het leven, zonder angst, niet ineens te veel van jezelf verwachten. Kleine stapjes vooruit om soms een
    Klein stapje terug te zetten. Dat hoort bij het herontdekken van jezelf, jouw spiegelbeeld, jouw grenzen aangeven & een leerproces hoeft niet negatief te zijn, tracht het te zien als een verrijking voor jezelf….
    Lieve Lars, morgen is er een
    nieuwe dag, laat die dag op je afkomen , die dag geeft je nieuwe kansen, nieuwe visies en nieuwe grenzen…geniet van kleine dingen šŸ˜˜šŸ˜˜ groetjes Ann

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s