Veel stress

proberen relativeren

Geschreven vanuit verleden en heden: 

27 augustus:

Gisteren heb ik mijn eigen domeinnaam aangekocht. Voor jullie lezers verandert er niets je word automatisch doorverwezen. Het ziet er nu enkel professioneler uit.

Rond de avond wilde ik eens kijken of ik mijn thema op de website kon veranderen. Dit deed ik dan ook. Uit interesse. Abrupt was heel mijn website in disorde en kon ik niet teruggaan naar het vorige thema. Ik had ontzettend veel geladenheid. Ik werd angstig en tegelijkertijd ook verdrietig en boos. Ik heb geprobeerd deze vorm van emoties om te zetten in een soort van doorzettingsvermogen. Ik voelde de emotie wel maar daar heb ik het ook bij gelaten. Tot mijn grote verbazing. Vroeger zou het meteen paniek zijn geweest. Ik heb meer als anderhalf uur liggen zoeken naar mijn vorig thema. En net wanneer ik alle moed wilde opgeven en wilde toegeven aan mijn emoties vond ik het thema terug en was mijn site weer zoals voorheen. Gelukkig.

Blijven zoeken

Je komt wel ergens terecht

28 augustus:

Vandaag heb ik ontzettend veel stress en probeer deze ook te verbergen. Het is makkelijker gezegd en geschreven dan gedaan. Ik probeer niet aan drie uur te denken. Dan vind mijn intake gesprek plaats bij mArquee. Na maanden wachten kan ik vandaag eindelijk op gesprek komen. Samen met mijn ambulante begeleider nemen we deel aan het gesprek. Graag zou ik in dagtherapie worden opgenomen om op deze manier aan mezelf verder te kunnen werken. Ik heb reeds al een blog geschreven over mArquee. Daarin heb ik uitgelegd wat hun manier van werken is.

Ik wacht het gesprek af en hopelijk word ik opgenomen. Zo niet dan moeten we opzoek naar andere alternatieven.

Via mijn volgende blog probeer ik jullie op de hoogte te houden.

Nee heb je, ja kun je krijgen.

 

 

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s