Slaap

is soms moeilijk te vinden

Gesproken vanuit verdriet: 

Het is weer zo een slapeloze nacht. Een met veel gedachten en gevoelens. Er schuilt een zekere onzekerheid in mij. Ik voel me machteloos. Mijn hoofd blijft maar nadenken over hoe de komende maanden er gaan uitzien. Het is weer een periode van wachten. Je moet veel geduld hebben vooraleer je geholpen kan worden. Het maakt me prikkelbaar. ik word er zwak van.

Het liefste van al zou ik nu op dit moment mijn psychische verdriet omzetten in fysieke pijn. Mezelf verwonden. Maar dat doe ik niet. Want dat maakt de situatie enkel meer bezwaarlijk. Ik probeer mijn emoties via mijn schrijfsels van me af te zetten. Het is niet eenvoudig om juist uit te leggen wat er zich nu juist afspeelt.

opzicht was het een positieve dag vandaag. Buiten dat ik veel heb zitten nadenken heb ik ook de handen uit de mouwen gestoken. Ik moet bekennen ik ben niet zo handig. Ik heb vandaag mijn kast uiteen gehaald. Zelfstandig. Iets waar ik een paar maanden geleden niet aan zou begonnen zijn. Een stap vooruit! Zoals ik al eerder in mijn blog heb vermeld ga ik mijn kamer ombouwen tot een kleine studio. Een plaats waar ik de komende maanden tot rust kan komen en op mezelf kan zijn. Mijn vader is nadien mee komen helpen. Het was een fijn gevoel. Ik voelde mezelf nuttig. 40366069_2185905341624665_3030266565980323840_nHet samenwerken verliep vlot. We hebben samen mijn bureau ingekort en mijn bed verplaats naar de andere kant van de kamer. Zodat ik dicht bij het raam zit. Voorlopig is dit al een kleine aanpassing. En ik voel mezelf er veel beter bij. de komende weken maak ik er mijn rijk van.

Het helpt. De dag zo-even schetsen. Ik voel me beter. Misschien moet ik het toch maar een kans geven om te gaan slapen.

Tot morgen!

 

 

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s