Dromen

proberen verwezenlijken

Gesproken vanuit mijn visie:

Vandaag kreeg ik de vraag wat mijn droom juist is.

Ik heb deze vraag ook niet kunnen beantwoorden. Omdat ik er eigenlijk nog nooit heb over zitten filosoferen. Deze vraagstelling is in mijn hoofd blijven hangen. Ik ben erover gaan doordenken. Ik ga via mijn blog proberen te expliceren hoe juist mijn droom eruit ziet.

Ik zou liegen moest ik zeggen dat ik geen dromen had. Iedereen smacht wel naar een bepaalde wens. Je kan groot dromen of ook juist weer heel klein. Mijn dromen zijn best bereikbaar maar er zijn verschillende angsten aan verbonden. Waardoor het juist zwaar wordt om ze te realiseren. Laten we niet rond de pot draaien. Ik zou zeer graag mijn rijbewijs halen. Maar ik heb ongelofelijk veel angsten voor examens. Hierdoor durf ik niet mijn theoretisch rijbewijs te halen. Ik zou zo graag een BMW kopen en er mee rondrijden. Door mijn faalangst heb ik spijtig genoeg deze droom nog niet kunnen realiseren terwijl ik er al lang naar smacht.

Ik droom vaak.

Er is nog een bepaalde droom die ik heb. Een grote droom. En die ben ik nu aan het proberen realiseren. Door te proberen een grote taboe te doorbreken. Genaamd depressie. Proberen een voorbeeld te zijn voor anderen door hen te helpen en te laten zien dat je jezelf niet hoeft te schamen voor wie je bent en wat je doet. Dat je af en toe dat masker eens mag afzetten en laten zien wie er echt achter schuilt. Dat het is toegelaten om je verdriet en angsten te tonen. Dat je niet alleen bent. Ik heb een hele lange tijd gedacht dat ik de enige was die deed alsof alles goed ging. Door anderen aan het lachten te brengen. Mezelf weg te cijferen. Waardoor ik eenzaam ben geworden.

Voor de rest droom ik dat ik liefde kan geven en krijgen.

Durf dromen. Het mag. Meer nog het moet!

 

 

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s