Borsbeek

en zijn kwaliteiten

Ik ben omgeven door veel plezier en genot. Tussen een massa mensen bevind ik mij op het Foodtruck festival in Borsbeek. Gezellige sfeer hier. Omringt door muziek veel eten en drinken. Wat een zaligheid.

Foodtruck festival Borsbeek

Het was even twijfelen of ik wel ging kijken wat er allemaal te doen was. Ik was bang dat het te druk ging zijn. Maar dan heb ik mezelf overtuigd om het een kans te geven. Wie niet waagt die niet wint. Het is gratis dus ik kan op elk ogenblik terugkeren.

Niets moet alles mag

Met mijn hoogsensitiviteit vang ik hier ontzettend veel prikkels op. Het is fijn om mensen te zien lachen terwijl ze elkaar omhelzen en knuffelen. Het is heerlijk om anderen vrolijk te zien. Het maakt je zelf ook gelukkig. Dat krijg ik er ook voor gratis en voor niets bij. Mooi meegenomen zeggen we dan.

Ik ga verder genieten van de gezelligheid en de vriendschap die ik hier krijg.

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

2 gedachten over “Borsbeek”

  1. Twijfelen of ik ergens naartoe ga en zeker met veel volk komt bekend voor hier😖 derstraks terug de tram moeten nemen voor school en ik was zo bang maar ik heb het overleefd👍🏻xx

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s