Moe

maar voldaan

Gesproken met moeite: 

Vandaag een ontzettend drukke dag achter de rug. Mijn project verder gezet om van mijn kamer een studio te maken. Verf gaan kopen. Het is goedgek(l)eurd. Alle muren afgewassen met schoonmaakazijn. Wat een job was dat. Alles gestofzuigd. Ontzettend veel stof ontdekt als je kasten verplaatst. Het was een moment van vloeken maar ook een goede bezigheidstherapie.

Ik ben te moe vandaag om een uitgebreide blog te schrijven. Ik heb mezelf nuttig gemaakt voor mijn project.

Mijn pijp is uit.

project

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s