Eenzaamheid

wat moet je ermee?

Gesproken vanuit eenzaamheid: 

Ineen gekropen lig ik op bed. Als een kleine baby in foetushouding. De tranen vloeien over mijn wangen. Ik probeer te omschrijven wat er nu in mij afspeelt. Ik voel me zo eenzaam. Het liefste van al zou ik van de aardbol verdwijnen. ik heb zoveel verdriet. Het doet zoveel pijn van binnen. Ik heb het een lange tijd weer kunnen opkroppen maar ik kan het even niet meer inhouden. Het moet eruit. Het verdriet en de angst.

Sterk maar tegelijkertijd ook zwak

Ik ben gelukkig met het feit dat ik op de wachtlijst van mArquee sta. Het teken dat ik verder geholpen word doet me goed. Maar ik ben ook zo bang. Angst voor het onbekende. Opnieuw al mijn gedachten en gevoelens expliceren aan de buitenwereld. Het is niet gemakkelijk om iedereen zomaar te vertrouwen. Daarom ben ik ook zo eenzaam. Ik heb geen vrienden meer. Ik voel me eenzaam en alleen.

Vandaag ben ik nog bij de huisarts geweest. Ik zei dat ik het gevoel had ondanks al het goede dat ik terug stappen achteruit zet. Terwijl ik word omringt door positiviteit. Ik liet hem mijn littekens zien op mijn benen. In het begin kon ik het controleren. Maar er komen er elke dag meer en meer op. Waarop hij zei dat mijn dosis medicatie terug  verhoogt moet worden. In mijn opzicht is dat een beetje falen. Denken dat je het kan met minder medicatie. Maar in realiteit is het niet zo vanzelfsprekend.

Hoofdpijn van het huilen 

Deze blog blijft nog steeds mijn dagboek. ik heb ervoor gekozen het online te zetten. Om jullie (mijn lezers) te helpen en te ondersteunen. Maar ik heb het even gehad met mijn depressie. Ik ben het KOTSBEU. Ik heb hartzeer en het wordt met momenten alleen maar erger en erger… Ik probeer mezelf sterk te houden door projecten te starten mezelf uit te dagen. Maar deze avond heb ik even een weerbots.

Het gevoel hebben dat je alleen bent. Het maakt je eenzaam!

Morgen een nieuwe dag.

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s