Een nieuw begin

een nieuwe start

Geschreven vanuit geluk:

Het is fantastisch om te kunnen schrijven vanuit mijn eigen studio. Het valt mij pas sinds vandaag op hoe goed het doet om mijn eigen plek te hebben. Er bevind zich structuur in mijn kamer waardoor mijn hoofd minder chaotisch is. Het helpt echt tijdens een depressie om oude herinneringen van de kaart te schrappen en met een nieuwe lei te starten.

Gisterenavond had ik even een weerbots. Mijn brein gaf mijn lichaam teveel onnuttige informatie. Waarop ik natuurlijk reageerde. En ik ben best trots dat ik meteen mijn gevoelens heb kunnen beschrijven. Ik schaam mij er ook niet voor om eerlijk te zijn wat er in mij omgaat. Het is zoals het is en ik ben er zeker van dat er nog mensen zijn die hetzelfde doormaken en opzoek zijn naar een bevestiging dat het oké is om je even niet oké te voelen.

Vanmorgen kreeg ik telefoon. Een vrouw aan de lijn. Met de vraag of het mogelijk zou zijn op maandag te starten met mijn dagtherapie in mArquee te Mortsel. Ik was ontzettend gelukkig. En dat ben ik nog steeds. Sinds een lange tijd nog een goed nieuws. Weer een kans om mij nog beter te gaan voelen en bij te leren.

Ik ben blij met mijn nieuwe kans!

Een nieuwe hoofdstuk (2)

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

4 gedachten over “Een nieuw begin”

  1. Ik ben ontzettend blij voor jou dat je aan deze dagtherapie kan beginnen. Keep up the good work. En hé af en toe een dipje is oké, zolang je ervan bewust bent en blijft vechten. 😉

    Zelf heb ik net ook even een dip ‘gehad’, but we’re strong. Keep on fighting! 💪🏻

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s