Eerste indruk

aftasten

Het is nog vroeg op de middag. Ik ben vriendelijk onthaald. Alles verliep vlot. Dat doet me goed. Geen onnodige stress.

Ik bevind mezelf buiten met een tas koffie en een sigaretje. Ik heb net kennis gemaakt met de groep waar ik in start. Het was aangenaam. Wel weer moeilijk om mezelf bloot te geven. Ik weet niet goed welke houding ik moet aannemen. Ik weet dat ik mezelf moet zijn. En dat ik geen masker mag opzetten. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Als ik de groep deze week wat beter leer kennen zal dat wel overgaan. Ik heb mezelf op voorhand beloofd te zijn wie ik ben. De echte Lars tonen. Laten zien wat ik in mijn mars heb.

We wachten rustig de dag af. Het verloopt momenteel rustig. Er is structuur aanwezig. Ik heb al gezien dat er een weekplanning hangt. Dat is goed voor mij. Weten wat er mij te wachten staat. Kan ik mezelf mentaal een beetje voorbereiden.

Een nieuwe start is moeilijk. Maar moeilijk gaat ook.

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s