Weer

een weerbots

Geschreven uit veel verdriet: 

Teruggetrokken in de duisternis. verdoofd onder medicatie. Geleefd in een roes. Een heel weekend mezelf geïsoleerd van de buitenwereld. Gekozen voor de eenzaamheid. Want ik heb niemand. Ik voel mij alleen. Geen grip nog begrip. De voorbije twee dagen de moed niet gevonden om te schrijven. Veel inspiratie maar niet in de stemming om te schrijven.

Het is donker. Hier diep vanbinnen. Er bevind zich een droefgeestige sfeer. Gevoelens die niet te plaatsen zijn. Gedachten die niet verzet kunnen worden. Verdwaald in een negatieve spiraal. Zoekend naar iets. Maar ik vind niets. Negativiteit stroomt door mijn bloed. Ik ben het zat die depressie. De pijn die in woorden niet te omschrijven valt. Geen kracht bij de kleinste inspanning. Geen resultaten zien.

Ik heb het gevoel dat mijn lichaam afscheid neemt. We zijn er klaar mee. Verdoofd graveer ik de laatste dagen een donker kunstwerk in mijn benen. Terugtrekken in mijn oude gewoontes. Het voelt vertrouwelijk aan.

We  stonden weer wat verder. Nu gaan we weer naar af.

 

afzonderlijk

voel ik mijn zwakte

het opgeven

van mijn innerlijk

kracht

weg

wat had je verwacht

 

Ontwerp zonder titel (1)

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s