Waar

sta ik eigenlijk?

Doelloos gesproken:

Ik heb het gevoel dat ik de mogelijkheid heb om te schrijven maar het benard is om het te omschrijven.

Ik schrijf minder als gewoonlijk. Dat komt omdat mijn gemoed met de dag anders is.

Het is maandag. Ik heb een doelloos gevoel. Zo omschreef ik het daarnet toch bij de psychologe. Dat er enorm veel informatie binnenkomt maar ik niet aan de slag kan gaan. Dat komt omdat ik geen plan heb. Ze heeft een punt. Ik heb het gevoel dat ik geen vooruitgang maak. Precies blijf trappelen op dezelfde plek. Dat geeft me geen fijn gevoel. Ze vertelde mij ook dat ik stappen maak ik de juiste richting maar hier geen zicht op heb omdat ik de focus leg op grote doelen. Die momenteel onuitvoerbaar lijken te zijn. Maar wel degelijk kunnen worden uitgevoerd.

Ze zou graag een familie gesprek willen inplannen. Ik sta er voor open maar als ik dan terugkijk naar mijn vorige conversatie in Erasmus samen met mijn ouders krijg ik een benauwd gevoel. Toentertijd is niet alles gelopen zoals gepland. Ik weet nog dat ik zeer zenuwachtig was voor dat gesprek en dat de samenspraak toen ook niet juist verlopen is. Nadien ook mijn armen heb opengesneden. Slechte herinneringen. Maar ik sta open om het een nieuwe kans te geven.

Laten we dit gesprek afwachten. Ik ga proberen terug wat meer te schrijven en mijn blog up to date te houden.

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Eén gedachte over “Waar”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s