Dromen

Nachtmerries

Het lijkt de laatste maanden wel of ik in twee werelden leef. Door het werken aan mezelf wordt er ontzettend veel informatie ‘s nachts verwerkt. Het zijn ontzettend realistische dromen. Ik noem het nachtmerries. Telkens als ik ontwaak voel ik me niet uitgeslapen. Ik voel mezelf ontzettend onbestemd.

Ik kan niet veel kwijt over mijn nachtmerries dit blijft nog steeds een moeilijk onderwerp. Het spreken over trauma’s houd ik liever nog voor mezelf. Ik kan er momenteel nog niet open over spreken.

Vanaf gisteren heb ik medicatie gekregen om een onbewogen slaap te hebben. De medicatie had naar mijn gevoel geen effect. Deze ochtend werd ik in een grote waas wakker. Mijn ogen draaide heel de voormiddag weg. En ik kon moeilijk een balans vinden tussen mijn dromen en de realiteit. Nog steeds ervaar ik dit.

Ik ben deze middag naar huis gegaan. Mijn medicatie terug laten aanpassen zodat ik dit niet nogmaals moet ervaren. Ik heb ontzettend diep geslapen en weer volop zitten dromen. Ik vraag mij af of anderen mensen die in een depressie zitten hier ook zoveel last van hebben.

Er lijkt soms geen einde aan te komen. Ik tracht positief te blijven maar het is niet goed voor mijn gemoed.

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

4 gedachten over “Dromen”

  1. Hey Hey, mischien is het een kleine troost maar ik heb de laatste weken ook weer veel last van nachtmerries. S’morgens sta ik moe op omdat de dromen toch veel energie kosten Pfff ik hoop dat het allemaal ooit stopt. Ik ben moe maar niemand dat het ziet ze zien enkel en alleen de buitenkant en die doet zijn best om vrolijk te zijn maar binnenin ben ik leeg en gebroken. Hopelijk betert het bij jou ook snel. 😘

    Liked by 1 persoon

  2. Ja Lars
    Ook ik heb hier veel last van ondanks de medicatie die ik krijg om het denkvermogen uit te schakelen. Sommige nachten helpt het andere niet. Ik vraag mij ook af of het ooit beter word. Ik hou mijn vrolijk en blij voor mijn kinderen maar ik voel nog maar weinig door die medicatie. Ik zie mijn kinderen graag maar ik ben zo afgevlakt.
    Maar ik merk echt in jou schrijven dat je al een grote stappen hebt gezet. De Lars die steeds somber was is er niet meer doe echt zo voort ben echt trots op jou

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s