Doelgericht

werken

Ik start nu aan mijn tweede maand therapie in mArquee te Mortsel.

Conventie

Deze week donderdag vind mijn eerste traject bespreking plaats. Het is een ontmoeting waar ik met mijn psychologe, ib (individuele begeleiding), hoofdverpleging, ouders en ambulante coach samenzit.

De intentie van dit gesprek is om mijn doelen waar ik specifiek aan wil werken op te sommen. Zoals bijvoorbeeld werken aan mijn faalangst. Ervoor zorgen dat ik meer zelfvertrouwen krijg.

Het is een gesprek dat ik moet voorbereiden. Ik heb een bundel meegekregen waarin ik geholpen wordt mijn doelen weer te geven. Niet dat ik dat nodig heb. Ik weet welke stappen ik wil zetten. Ik wil vooruitgang maken. Ik wil treden omhoog maken op deze veel te lange trap. Maar ik geef niet op.

Deze blog wordt vervolgd na het gesprek van donderdag.

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

2 gedachten over “Doelgericht”

  1. Fijn te lezen dat je niet opgeeft zn je zal ook wel een keer merken dat je soms even moet blijven staan met twee voeten om je stevig op die trzde te zetten zo dat is weer een punt als er een terugval is, tot daar en niet verder die trede ken ik daarmee ben ik vertrouwd, en opnizuw omhoog en weer twee voeten een niew ankerpunt tot daar mag mijn vllgende tzrug val en niet verder want hier is het opnieuw vertrouwd hier sta IK stevig op MIJN trede en blijven gaan Lars je komt er , geduld je komt er.

    Outlook voor Android downloaden

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s