Vechten

tegen jezelf

Het is oké om je even slecht te voelen. Dat elk spier die zich in je lichaam bevind pijn doet. Elke activiteit een opgave lijkt. Dat je gedachtes enkel donker lijken te zijn en er geen eind aan komt. Het gevoel dat iedereen het beter heeft en je de enige persoon bent die lijd. Trauma’s en ellende die geen plaats kunnen vinden in je lichaam. Het wachten op de zonneschijn die na regen komt. De tijd die lijkt stil te staan. Je liever dit allemaal achter je laat maar het op de andere manier blijft achtervolgen. Inderdaad het vreet aan je.

Om je een hart onder de riem te steken je bent niet de enige. Ook ik onderga dit proces. Een verwerking dat blijft duren en waar precies geen einde aan komt. Ik vecht er tegen. Opboksen tegen de negativiteit die vloeit doorheen je lichaam. Jezelf moed inspreken.

Wat je doormaakt, maakt je enkel sterker.

Pijn 

Lijden om je zijn 

Knokken 

Maar je liever wilt stoppen

Gevoel 

Leven zonder doel 

Negativiteit 

Enkel droefheid 

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s