Vervolg

Traject bespreking

Gisteren vond mijn traject bespreking plaats. Sinds dat overleg voel ik mezelf weer wat beter. De voorbije dagen verliepen niet zo vlot. Ik kon weer even de bomen niet door het bos zien.

Ik plaatste mezelf aan tafel. Ik was goed voorbereid en wist welke doelen ik voor ogen had. Mijn gesprek verliep vlot. Een volgeschreven bundel hielp me vooruit tijdens het gesprek. Stress en angst waren niet aanwezig.

Er was een onderwerp dat vaak aan bod kwam. Dat was werken aan mijn zelfvertrouwen. Zodat mijn faalangst niet meer de baas over mij speelt. Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Ook wisten ze mij te vertellen dat ik vooruitgang maak ook al zie ik dit zelf niet. Ik voel geen vorderingen omdat ik de lat nog steeds hoog leg voor mezelf. Het is iets waar ik een paar maanden terug ook over heb geblogd. Het is moeilijk opzij te zetten. Het kan geen kwaad om jezelf ergens 100% voor in te zetten maar als je twijfelt aan jezelf kan dit wel parten spelen.

We geven niet op. We overwinnen deze depressie!

Opgeven staat niet in mijn woordenboek!

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s