Signaalplan

Actieplan

Ik ben de voorbije maanden ontzettend hard aan het werken aan mezelf. Ik zag enkel het negatieve in mijn proces. Maar daar breng ik sinds kort verandering in. Genoeg met het doemdenken. Klaar voor een nieuwe start in mijn leven. Hard werken wordt beloond.

Ik had het nooit verwacht maar ik kan mezelf blijkbaar nog graag zien. Ik ben de afgelopen week zeer goed gezind. Ik ben weer in de fleur van mijn leven. Het leek wel een eeuwigheid geleden dat ik mij psychische en fysiek nog eens goed voelde. Ik kan wel gewoon worden aan dit.

Sinds een paar weken is er een signaalplan opgestart samen met mijn psycholoog en aangewezen contactpersoon. Dit plan is verbonden met een actieplan. Een plan dat ervoor zorgt dat ik niet in een crisis terecht kom. Het zijn 4 fases waar je in terecht kan komen. Je moet proberen aan te voelen in welke fase je zit. Met behulp van het actie plan kan je een aantal dingen doen om niet in een crisismoment te geraken. Zoals bijvoorbeeld een gesprek plannen met een psycholoog. Eens weggaan met een goede vriend…

Het boekt vooruitgang en dat voel ik. Het geeft mij een fijn gevoel om eindelijk stappen te zetten in de juiste richting.

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Eén gedachte over “Signaalplan”

  1. Hetgeen jij beschrijft Lars, over vooral jouw levensloop, doe je mooi en goed (hoewel er hier en daar een enkele taalfout staat maar dat stoort niet echt. 😉 ) In een aantal van jouw onderwerpen herken ik mijzelf. Hoewel niet alles maar vooral de eenzaamheid en de gevolgen daar van. Nogmaals, het is zeer knap en moedig van je om dat alles (en zeker in het openbaar) te beschrijven! In feite doe ik dat de laatste tijd voor mijzelf. Ik bedoel schrijven als een soort dagboek met diverse uiteen lopende onderwerpen maar voornamelijk over mijzelf en de dingen die gebeuren. Voorheen plaatste ik wel diverse berichten in de zogenaamde privé sfeer -hier op WP en op mijn ex-FB account. En waarom ik dat nu niet meer doe, geen idee… Daarnaast hoop ik dat je het niet erg vindt of dat het je stoort omtrent mijn schrijven aan jou? Nogmaals, jouw vertellingen lees ik graag en met aandacht. Een fijne zondag toegewenst en veel sterkte! 🙂 ❤

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s