Terugblikken

op een fijne weekend

Maandag. De nieuwe week is ingezet. Terug wat meer zelfvertrouwen en rust kunnen vinden. De bewogen week laten we achter ons en proberen weer vooruit te kijken.

Het voorbije weekend heb ik veel deelgenomen aan activiteiten. Geprobeerd onder mensen te komen. Om niet in dezelfde spiraal te blijven zitten. Om niet in een depressie te blijven zitten moet je af en toe jezelf buiten sleuren. Hoe moeilijk het ook lijkt te zijn op het moment. Meestal krijg je nadien weer een boost om verder te zetten. Alleen blijven en jezelf opsluiten heeft een averechts effect.

Met zicht op de kathedraal in hartje Antwerpen zat ik zondag van de stralende zon te genieten. Met fijn gezelschap en een koffie in de hand kon ik mijn gedachten verzetten en alles op een rijtje zetten. Al moet ik toegeven dat ik mezelf echt uit mijn luie zetel heb moeten trekken. Het is verleidelijk om lui te blijven en mezelf op af te sluiten van de buitenwereld.

De voorbije dagen heb ik ook enorm genoten van enkele dagen Nederland. De rust opgezocht en geprofiteerd van goed eten, fijn gezelschap en gezellige babbels.

Een productief verlengd weekend en klaar om de nieuwe week met veel enthousiasme in te zetten.

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s