Hoe het ondertussen

met mij gaat

Eerst en vooral wil ik al mijn lezers verontschuldigen dat ik al een hele tijd niet meer heb geschreven. Ik heb mij voornamelijk de laatste maanden geconcentreerd op mijn genezing.

Het gaat ondertussen veel beter met mij. Ik ben al iets meer dan twee weken op ontslag in mArquee. Ik was klaar om dit hoofdstuk af te sluiten. Toch had ik een bang hartje om terug de buitenwereld te betreden. Maar deze angst was voor niets nodig.

Ik ben er nog niet. Ik heb nog steeds ambulante zorg tweemaal per week en werk nog altijd zeer hard aan mezelf. Ook ben ik sinds dinsdag bij een nieuwe psychologe geweest. Dankzij mArquee ben ik aangemeld bij Fareza. Het is de bedoeling dat ik daar nog beter leer omgaan met mijn faalangst. Want deze is nog steeds aanwezig.

Ik wil nog even meegeven aan alle mensen die mijn blog de voorbije maanden hebben gevolgd dat er steeds licht is aan het einde van de tunnel. Het is een kwestie van zoeken op jou eigen tempo.

Auteur: Lars Int Panis

Schrijven is een expressiemiddel dat helpt om mijn gevoelens en gedachten beter weer te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s